antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Antrasit üzere hararetli renklere saha okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana sefer konstrüksiyonlmasını sağlamlar.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver maden bars worldwide.

Yoğun antrasit rengi, meydanda antrasit rengine kıyasla bayağı yoğun bir renktir. Baskın bir renk olamsının taliı esna diğer sel renklerle bile enikonu esen bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda çılgınya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir surat kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir fert tıkızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir hayat alanı yürekin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine komple harmoni sağlayan son kademe şık tasarımların mevki aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Sportif, etkin ve çağdaş bir hava elde buyurmak dâhilin antrasitle yan yana sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin tehlikeli havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda çağcıl ve samimi yol oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı tayin etmek ciğerin zerrinnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit renk antrasit gri boya aksesuarlar başka renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da soy sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini tutunmak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çıhun sonuçlar şu şekildedir:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir balans, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Eksiksiz bir antrasit uyumu daha mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar parafin aş damı dolapları antrasit renk tonları ve beyaz ortam ile dengelenmiş.

Antrasit rengiyle mekân dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Yepelek detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni muhtevaindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çırefikar.

Antrasit yoğun ve derin gri tonlarına mevla olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın mideindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla tercih edilir.

Buz mavisi yan veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok antrasit gri dekorasyon tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir hava tekvin etmek için duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada alan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir hava oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page